Общинският детски център за култура и изкуство /ОбДЦКИ/ обявява кастинг

...
Общинският детски център за култура и изкуство /ОбДЦКИ/ обявява кастинг
Коментари Харесай

ОбДЦКИ набира талантливи ученици за Студио „Театър“

Общинският детски център за просвета и изкуство /ОбДЦКИ/ афишира кастинг за банкет на нови членове за актуалната креативна 2022/2023 година в Студио „ Театър “ с живописен началник русенският артист Любомир Кънев.

Прослушването ще бъде на 8 и 9 октомври от 11 до 13 ч. в постройката на ОбДЦКИ – Русе на ул. „ Околчица “ № 9 /между бл. „ 83 “ и бл. „ 84 “ в кв. „ Здравец “/.

Кандидатите би трябвало да са възпитаници след седми клас и е желателно да се показват със стихотворение, монолог, легенда или ария по техен избор, които да показват техните артистични способности.

Под управлението на Любомир Кънев Студио „ Театър “  действа към този момент 26 години и е завоювало доста награди от национални състезания както за най-хубави спектакли, по този начин и за основни и поддържащи функции. Доайенът на Драматичен спектакъл „ Сава Огнянов “ – Русе има способността да буди у децата предпочитание да развият своя гений и с доста труд да го осъществят. Редица участници в студията на русенския театрал към този момент са изявени български артисти.

Заниманията в Студио „ Театър “ и във всички останали обединения на Общинския детски център за просвета и изкуство – Русе са безвъзмездни.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР