Общинският детски съвет в Монтана организира благотворителна кампания. Събраните средства

...
Общинският детски съвет в Монтана организира благотворителна кампания. Събраните средства
Коментари Харесай

Младежи от Монтана подготвят благотворителен коледен базар в помощ на болно дете

Общинският детски съвет в Монтана провежда благотворителна акция. Събраните средства ще бъдат за лекуването на 4- годишния Мартин, който има потребност от лекувания. За иницативата описа координаторът на детския съвет Мария Шуманска:
"Искам да ви поканя на 19 декември, когато ще се провежда благотворителен коледен базар, който ще се организира под мотото "Да помогнем на Мартин на 4 години ". Ще вземат участие наши другари създатели. Те ще дадат опция на всички гости да изберат всред техните творби, като художествена керамика, обилие от картини, ръчно направени картички и други забавни произведения. Всеки, който има предпочитание да помогне на Мартин, може да закупи някакъв продукт или да отдели избрана сума, като я пусне в дарителските кутии. Каузата е извънредно благородна, най-много тъй като е в името на Мартин, който е на 4 години. Неговата диагноза е детска церебрална парализа и астма, което постанова незабавно възобновяване, посредством рехабилитация. "
Благотворителният коледен базар в поддръжка на Мартин ще се организира на 19 декември от 10:00 ч. до 22:00 ч. в кафе-бар "The hub ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР