Общинският аквапарк в София, който се намира в парк Възраждане

...
Общинският аквапарк в София, който се намира в парк Възраждане
Коментари Харесай

Общинският аквапарк в София отваря с доста солени цени

Общинският аквапарк в София, който се намира в парк " Възраждане " в Зона Б-5, отваря в понеделник с много високи цени на услугите и плажните такъми. За идния старт заяви персонално кметът Йорданка Фандъкова. " Аквапаркът в парк „ Възраждане “ отваря в понеделник, 27 юли. Той разполага с 5 външни басейна, 8 водни пързалки и закрит басейн ", написа тя във " Facebook ".

Любопитно е, че таксуването на клиентите ще става не по възраст, а съгласно височината. Децата до 90 см., ще влизат гратис в аквапарка, само че няма да имат право на личен шезлонг, чадър и масичка. Малчуганите сред 90 и 130 см. ще заплащат 9 лева в делниците и 12 лева в събота и неделя, в случай че дойдат на плаж преди 3 ч. следобяд. След това таксата се понижава на 6.50 лева и 8.50 лева   

Всеки от придружителите им обаче ще бъде таксуван много по-сериозно. Високите над 130 см. клиенти ще заплащат в работните дни по 18 лв., в случай че влязат в парка преди 15 ч., и 12 лв. за следобедно къпане и плаж. В събота и неделя таксите са още по-високи- 24 лева за целодневно посещаване на аквапарка и 17 лева за следобедно. Елементарна сметка демонстрира, че единствено входът за целодневен плаж в събота или неделя би коствал 60 лева на 4-членно семейство при положение, че едното дете е под, а другото е над 90 см. Ако пък и двете деца подлежат на таксуване, цената става 72 лева или даже още по-висока.  

Никак по джоба на междинния гражданин на София не са и цените на останалите услуги в общинския аквапарк. 30-минутен типичен масаж коства 30 лева, а за едночасов се прави лека отстъпка - 55 лева Още по-нагоре отскача ценоразписът за дълбокотъканен масаж, ароматерапия, козметичен масаж с мед, шоколадова приятност и така нататък В аквапарка има аквабар, само че към този момент на уеб страницата на обекта няма информация за цените в него.      

" Започнахме построяването на парк „ Възраждане “ преди няколко години, с тежки правосъдни каузи за всеки декар земя. В момента, с новата паркова част парк „ Възраждане “ е към този момент 75 дка. Вътрешният басейн работи от средата на юни, а от идната седмица ще може да се посещава и с карти ", оповестява още Фандъкова. Единично посещаване на закрития басейн коства 9 лева, а цената на карта за 16 влизания е 108 лева.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР