Общинския съветник Слави Георгиев упрекна кметът Димитров, че три години

...
Общинския съветник Слави Георгиев упрекна кметът Димитров, че три години
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив: Не ни стигат парите за стадиона ”Христо Ботев”

Общинския консултант Слави Георгиев укори кметът Димитров, че три години не е споделил какъв брой пари ще са нужни за довеждане докрай на стадиона: " Защо е обещавано едно да се случи на стадион " Христо Ботев “, а първо се случва в доста по-бавни темпове и второ – непрекъснато се желаят повече пари.

 

Георгиев уточни, че основно по кое време и в какъв тип ще бъде приключен този стадион. Георгиев добави, че отговорът може и да отсъства, само че той въпреки всичко е бил даден " от един партиен водач и един някогашен районен министър. Не разбирам за какво тази информация беше крита толкоз години. Не разбирам какво се е случило, с цел да не можете вие, господин Димитров да дадете отговор, а един някогашен районен министър да пристигна в Пловдив и да съобщи, че парите са задоволителни за цялата козирка на стадиона. "

 

Слави Георгиев съобщи, че три години кметът Димитров е избягвал конкретика и няколко пъти дори почитателите на Ботев са му желали оставка. Георгиев добави: " Призовавам ви да бъдете малко по-изряден, когато става дума за толкоз колосална сума. "

 

Иронично Здравко Димитров уточни, че се забавлява, когато човек като Слави Георгиев приказва за спорта. Димитров добави, че що се отнася " за стадион " Христо Ботев “ - няма да спра да загатвам, че имаше война. Желязото нарастна, цимент нямаше. Но тези неща угодно не ги споменавате. Цената за целия стадион е 53 милиона, само че ние тези пари ги нямаме. Който и да пристигна, този стадион е неосъществим без тези пари. А по кое време ще стане стадионът, аз мисля, че единствено строителят може да отговори, той е най-навътре в нещата. Ние сме вложители, упражняваме надзор, само че не сме строители ", отговори Здравко Димитров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР