Общинския съвет в Благоевград одобри кандидатурата на Кирил Стойков за

...
Общинския съвет в Благоевград одобри кандидатурата на Кирил Стойков за
Коментари Харесай

Пирин с нов шеф

Общинския съвет в Благоевград утвърди кандидатурата на Кирил Стойков за изпълнителен шеф на Пирин (Благоевград). Утре, 24 март, следва изключително общо заседание на ФК Пирин АД, свикано преди акциите на клуба да бъдат трансферирани от притежателя на клуба Пол Белогур на ОФК Пирин. Именно Общото заседание на клуба бе причина за днешната изключителна сесия, на която да бъдат разисквани точките в него.

С 33 гласа " за ", двама " срещу " и двама въздържали се съветници, през днешния ден беше признато шефът на ОФК Пирин Атанас Дафинов да взе участие изключителното съвещание на акционерите на клуба и да гласоподава " за " освобождението на Благой Грозданов от позицията ръководител и член на съвета на шефовете на клуба и на Велислав Елезов от позицията изпълнителен шеф и представляващ сдружението, както и от позицията член на съвета на шефовете.

Втората точка, по която Дафинов е акредитиран да гласоподава " за " е изборът на Кирил Стойков за изпълнителен шеф на ОФК Пирин, както и за избора на Стойков и Станко Йовчев за членове на съвета на шефовете, предава Българска телеграфна агенция.

До промени в клуба се стигна, откакто през февруари притежателят на клуба Пол Белогур разгласи, че се отдръпва от клуба и подарява всичките си акции на община Благоевград. На сесия на Общински съвет - Благоевград акциите бяха признати от Общински футболен клуб Пирин, който и към оня миг притежаваше, въпреки и дребен дял в клуба.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР