Общинските съветници в София ще направят пети опит да изберат

...
Общинските съветници в София ще направят пети опит да изберат
Коментари Харесай

Пети опит за шеф на СОС

Общинските съветници в София ще създадат пети опит да изберат собствен ръководител.

Кметът Васил Терзиев прикани общинският съвет да проработи незабавно, в противоположен случай ще пострадат огромните инфраструктурни планове и ще бъде изгубена опция за финансиране с над 200 милиона на водния цикъл на града.

Демонтажът на паметника на Съветската войска е причина групата на „ Българска социалистическа партия за България “ да не почете апела на Терзиев, разяснява Ваня Григорова.

Господин Терзиев не трябва да търси казуса в позицията, тъй като ние явно няма по какъв начин да продължаваме диалозите с тях освен това състояние и би трябвало да огледа в действителност в личния си двор, откъдето идва саботажът против създаване на някакво устойчиво от малко малко ръководство за идващите 2-3 месеца, с цел да може да се одобри план-сметката за сметопочистването, да може да се одобри бюджет 2024, да могат да се заложат основни цели за планове, които са подготвени и би трябвало да се пристъпи към тяхното създаване и финансиране, сподели Григорова.

Групата на ППДБ и „ Спаси София “ няма нужното болшинство в Столичния общински съвет. Затова ръководител не може да бъде определен без поддръжката на ГЕРБ-СДС или Българска социалистическа партия за България.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР