Общинските съветници от Враца са на 3-дневен семинар на морския

...
Общинските съветници от Враца са на 3-дневен семинар на морския
Коментари Харесай

Обучение: Врачански общинари на семинар в луксозен морски хотел на Брендо

Общинските съветници от Враца са на 3-дневен семинар на морския бряг в първокласния курорт Лозенец. Пълният олинклузив в 4-звездния хотел „ Оазис дел маре “ ще излезе на локалната хазна сред 15 и 20 000 лв., написа „ Конкурент “. Цифрите бяха доказани от рецепцията на тузарския обект, за който е социална загадка, че е на Евелин Банев-Брендо, въпреки че по документи се водят на пловдивски предприемачи.
Официалната причина за морския тур на сенаторите от Враца е присъединяване в семинар, в който се дискутират няколко тематики. Най-важните измежду тях са обновлението на автопарка на „ Тролейбусен превоз “ и сливането на всички юношески действия и центрове във Враца под един началник и едно административно управление.
За да не кипят горещи разногласия, полемиките са ситуирани отмерено сред 2 и 5 септември, като включват 3 нощувки. Цената на легло в двойна стая е 131 лв. с аспект към морето и 126 лв., в случай че не гледа към плажа. Храните и напитките са обезпечени в пакета олинклузив от хотела с 4 звезди на брега на морето.
Опитът ни да резервираме място в тузарския комплекс удари на камък, защото местата в „ Оазис дел маре “ за началото на септември от дълго време са разпродадени, споделиха от рецепцията на хотела, въпреки че в неделя вечерта към момента фигурираше сквободно легло в двойна стая за 192 лв. на нощ.
Народните ни избраници обаче срамежливо отказваха да споделят авансово детайлности за черноморското си премеждие. Затова доста мъчно може да се откри кои от 37-те сенатори и за по какъв брой време ще останат да дискутират врачанските несгоди на плажа. От Българска социалистическа партия не всички потеглиха за Лозенец. От групата на Вътрешна македонска революционна организация пък дадоха обещание да изкарат по една нощувка с осталите си сътрудници. Групата на „ Народен съюз “ също няма да е в цялостен състав. Опозиционно настроените сенатори от „ Либерален алианс “ не бяха открити за коментар, до момента в който по-голямата част от хората от дясното и центъра като ГЕРБ, Съюз на демократичните сили и БДЦ сигурно към този момент се плацикат, до момента в който разискват бодещето на Враца.
Сметката демонстрира, че за „ присъединяване “ на един консултант на семинара в Лозенец ще отидат към 600 лв.. Ако под палещите слънчеви лъчи идат 30 от 37-те представители в локалния парламент, сметката набъбва до 18 000 лв..
Добре, че врачанските съветници не взеха решение да проведат този семинар в Ница, както някои свои сътрудници, кръстят се врачани. Иначе парите от налозите ни можеше и да не стигнат за това образование. Всъщност практиката за сближение на така наречен тиймбилдинги не е неприятна, когато става дума за частни компании, които сами финансират тези сбирки. Ако семинарите се заплащат от джоба на данъкоплатците, тогава тематиката става извънредно мъчителна.

 Съветници са на семинар в хотел на Брендо





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР