Общинските съветници от ПП ГЕРБ – Варна д-р Николай Георгиев,

...
Общинските съветници от ПП ГЕРБ – Варна д-р Николай Георгиев,
Коментари Харесай

Общински съветници от Варна с приемна за граждани от 27 до 30 октомври

 Общинските съветници от Политическа партия ГЕРБ – Варна доктор Николай Георгиев, Марица Гърдева, Деян Пейчев и Станислав Иванов ще се срещнат с жители от 27 до 30 октомври 2020 година

Приемната на общинските съветници като се изключи Станислав Иванов ще бъде  в офиса на партията на ул. " Георги Бенковски " №1. Записвания могат да се вършат на място или на тел: 052 / 600 015.

Приемният ден на доктор Николай Георгиев, ръководител на ПК " Европейски въпроси и интернационално съдействие ", от ПК " Здравеопазване " е на 27 октомври /вторник/, на Марица Гърдева от ПК " Финанси и бюджет ", от ПК " Собственост и стопанство " е на 28 октомври /сряда/, на Деян Пейчев от ПК " Финанси и бюджет ",  от ПК " Наука и обучение " е на 29 октомври /четвъртък/, на Станислав Иванов, ръководител на Вр.К " Опазване и възпроизводство на околната среда ", от ПК " Финанси и бюджет " е на 30 октомври/ петък/ в офиса на Политическа партия ГЕРБ в регион " Младост ", читалище " Елин Пелин " 57А. Приемните са от 13 ч. и се правят при всички санитарно-епидемични ограничения в изискванията на изключително състояние поради COVID-19.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР