Общинските съветници от Коалиция за развитие на община Смолян /КРОС/

...
Общинските съветници от Коалиция за развитие на община Смолян /КРОС/
Коментари Харесай

Общински съветници от Смолян се хванаха да ремонтират фонтан

Общинските съветници от Коалиция за развиване на община Смолян /КРОС/ запретнаха ръкави и започнаха да ремонтират фонтана пред ОД на Министерство на вътрешните работи в града. С ремонтите дейностите се даде начало на акцията на съветниците за цялостното реновиране със лични сили и средства на запуснатите „ шадравани”.
Инициативата идва в отговор на възходящото неодобрение на смолянчани, които са възмутени от неприятното положение на фонтаните, намиращи се в разнообразни точки на Смолян - остарелия център на града, пред ОД на Министерство на вътрешните работи и кв.Устово.
" Промяната в нашия град би трябвало да стартира отнякъде. Защо да не стартира от там, когато се разхождаме с нашите деца да ни бъде прелестно и най-малко малко да имаме чувство, че сме в естествен град. Смятам, че Смолян го заслужава и в случай че няма пари или предпочитание общината да го направи, тогава ще го създадем ние. Избрали сме и идващите местоположения за облагородяване, тъй че следва още доста работа ", съобщи Анастас Караджов, общински консултант от Коалиция за развиване на община Смолян.
От 2015 година oбщинcĸитe съветници от КРОС внacят като дapeниe възнaгpaждeниeто, което получават за присъединяване си в съвещанията на Общинския съвет. Специално учредена фондация разпределя средствата в поддръжка на разнообразни публични начинания и обществени акции в Община Смолян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР