Общинските съветници от групата на "БСП за България" в СОС

...
Общинските съветници от групата на "БСП за България" в СОС
Коментари Харесай

Общинските съветници от БСП изразиха остро недоволство от отношението на „Топлофикция–София” към клиентите си

Общинските съветници от групата на "БСП за България " в СОС в специфична позиция показват остро неодобрението си към отношението на управлението на "Топлофикация - София " ЕАД, което то показва по отношение на клиентите си.

„ След сигнали на недоволни жители, които не могат да си платят сметките, установихме, че сдружението е било в развой на внедряване на интегрирана осведомителна система и актуализация въз основата данни на неговите клиенти. При тази актуализация от 01.04.2020 година номерът на настоящия длъжник се заменя с Договорна сметка; номерът на настоящия абонатен номер се заменя с Инсталация, а номерът на настоящия длъжник Ш000000 се заменя с Договорна сметка”, пишат в мнението си социалистите. При направената от тях инспекция се оказва, че управлението на "Топлофикация - София " ЕАД не е сметнало за належащо да реализира несъмнено нужната предварителна осведомителна и разяснителна акция, за да уведоми жителите за настъпилите промени. Информация за тях е оповестена само на уеб страницата на сдружението на 10.04.2010 година цели 10 (десет!) дни след влизането им в действие.

Левите общински съветници показват, че неналичието на предоставена информация по наличен, елементарен и благонадежден метод за жителите води до усложнения при заплащане на сметките им за топлинна сила, изключително при банкови заплащания, посредством онлайн банкиране, през Изипей и по други канали.

„ Считаме за груба неточност тъкмо по време на изключителното състояние да бъде осъществено внедряването на интегрираната осведомителна система ERP SAP със съпътстваща актуализация въз основата данни на клиентите в случай, че това затрудни клиентите на "Топлофикация - София " ЕАД при заплащане на сметките им”, акцентират общинарите от Българска социалистическа партия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР