Общинските съветници от Демократична България и Борис Бонев от Спаси

...
Общинските съветници от Демократична България и Борис Бонев от Спаси
Коментари Харесай

Демократична България и Борис Бонев бойкотираха Столичния общински съвет

Общинските съветници от " Демократична България " и Борис Бонев от " Спаси София " бойкотираха съвещанието на Столичния общински съвет в четвъртък в символ на митинг против ръководството на страната и столичния град.

" Днес, мястото на всеки, който държи на свободата, демокрацията и правовия ред, е на улицата в отбрана на справедливия митинг на жителите против задкулисието, което завладя българските институции ", се споделя в декларацията на групата на " Демократична България ".

Съветниците допълват, че София се ръководи по същия метод, както се ръководи страната. Те припомнят, че са подавали сигнали до основния прокурор Иван Гешев за скандалните покупко-продажби на общината от последните години, само че по тях нищо не се прави.

" (Прокурорските) преписки отлежават в някое чекмедже, с цел да могат други чекмеджета да бъдат цялостни с петстотиневрови банкноти или златни кюлчета ", се споделя в декларацията.

Групата на групировката споделя, че ролята ѝ в градския парламент е да " осветява тъмните ъгълчета ", " игрите на дребно и едро ", които водят до това, че " парите на софиянци отиват в джобовете на тези ", против които стачкуват хората в този момент.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР