Общинските съветници от БСП в София официално поискаха оставката на

...
Общинските съветници от БСП в София официално поискаха оставката на
Коментари Харесай

БСП поиска оставката на Фандъкова заради Граф Игнатиев

Общинските съветници от Българска социалистическа партия в София публично желаеха оставката на столичния кмет Йорданка Фандъкова. Причината - новият скандал за ремонта на " Граф Игнатиев ".
" Очевидно Столична община не разполага с нужния административен потенциал, с цел да се оправи с ръководството на града. А към този момент стана ясно, че и безобразно нарушава Закона при провеждането на публичните поръчки, както и при реализирането на самия капиталов развой ", споделят от Българска социалистическа партия.
Червените споделят и по какъв начин Фандъкова инспектира поправки, " самоуверено заплашва със наказания и преустановяване на контракти ", само че за ремонта на " Граф Игнатиев " е имало " скандална смяна на предмета на публичната поръчка, а точно - материал, който е употребен за ремонт на трасето " на трамваите. " Това е фрапантно нарушение на Закона за публичните поръчки. Тук към този момент не приказваме нито за визия, нито за естетически критерии, нито за незавършен обект. Става въпрос за съответно безочливо нарушаване на Закон, което е закононарушение ", показват от Българска социалистическа партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР