Общинските съветници на ДПС в община Дулово излязоха с остра

...
Общинските съветници на ДПС в община Дулово излязоха с остра
Коментари Харесай

ДПС-Дулово няма да подкрепи бюджета на общината

Общинските съветници на Движение за права и свободи в община Дулово излязоха с остра декларация по отношение на политиката на представителите на ГЕРБ в Община Дулово.

Декларацията бе прочетена пред днешното съвещание на Общинския съвет от ръководителя на Общински съвет - Дулово и общински консултант от Движение за права и свободи Невхис Мустафа. Общинските съветници от Движение за права и свободи обявиха, че няма да поддържат бюджета на общината, тъй като не одобряват политика под напън и насила!

Ето и целият текст на декларацията:

ПРОТЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ
ОТ ГРУПАТА НА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ОТ Политическа партия „ ДПС”
ОБЩИНА ДУЛОВО
СРЕЩУ БЕЗПАРДОННОТО И КРАЙНО ЗАПЛАШИТЕЛНО ПОВЕДЕНИЕ НА НАРОДНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ Политическа партия ГЕРБ АЛТИМИР АДАМОВ

Уважаеми дами и господа,
Изборите минаха и резултатите са налице.
В началото на сегашния мандат декларирахме, че единствената партия за всички нас присъстващи в тази зала е партията „ Община Дулово и нейните жители”.

Уважаеми сътрудници, желаеме в резюме да Ви срещнем с хронологията на събитията, които са причина за написването на тази протестна декларация.

Поблемите започнаха доста от дълго време, след края на евроизборите, когато поради подозрения и клюки за политически пристрастия и допустим за народния представител избор, бяха освободени от работа няколко чиновници на горското стопанство в Дулово.
След няколко месеца стартира предизборната акция за локалните избори 2019 година.

То не бяха закани, то не беше напън, цялата административна машина се трансформира в избирателен инструмент в ръцете на Алтимир Адамов и съидейници.

Надявахме се, че с приключването на изборите това му държание ще се промени, кадруването, заканите и натискът ще приключат.

Но уви, от няколко седмици станахме очевидци на нови още по-ожесточени нападки и закани за освобождение от работа на хора близки до Движение за права и свободи.

В момента имаме напън във връзка с приемане на бюджета.

Дами и господа съветници, очевидно терзанията във връзка с показания ни по този начин бюджет за 2020г. ни свежда до мисълта, че крие доста подводни камъни. Слезе се до ново равнище на закани, че в случай че вероятно бюджета не бъде признат, ще бъдат освободени над 50 индивида, чиито лист той твърди, че има от учебни заведения, детски градини, читалища и община.

Отоговорно заявяваме, че няма да поносим сходно държание. Декларацията ни ще стане притежание на цялата общност, медии, политически партии, президент, министър-председател и парламент.

Група на Политическа партия „ ДПС” Общински съвет - Дулово
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР