Общинските съветници дадоха терена от 49 декара на Локомотив Пловдив

...
Общинските съветници дадоха терена от 49 декара на Локомотив Пловдив
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив получи 49 декара от Община Пловдив

Общинските съветници дадоха терена от 49 декара на Локомотив Пловдив с безплатно право на градеж за 30 години. 43 съветници гласоподаваха " за ", а двама се въздържаха, оповестяват сътрудниците от " Пловдив дерби ". Община Пловдив дава на Локомотив (Пловдив) терена от 49 декара в регион " Тракия " с безплатно право на градеж за идващите 30 години. Така носителите на Купата на България и Суперкупата на България няма да заплащат нищо за терена, на който ще изградят своята подготвителна база и школа.

Предложението бе входирано в ексклузивен порядък от Георги Титюков. Освен него е показан и капиталовия план въз основата. Според него построяването на съвременна футболна база в ЖР " Тракия " на 49 декара ще коства 6,35 млн. лв., а тя би трябвало да се приключи до 7 години. За първите две години би трябвало да се направи махленски метод от улица " Съединение ", създаване на три стадиони и половина система. Вторият стадий включва постройката на съблекалните и осветяване на терените, както и естрада за 400 фенове за козирка – до 3 години от разрешителното за градеж.

Последният стадий включва построяването на четвъртото игрище с тревна настилка с дренажна и напоителни системи, и лекоатлетическа писта – до 7 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР