Общинските лидери на ПП ГЕРБ в Кресна и Разлог са

...
Общинските лидери на ПП ГЕРБ в Кресна и Разлог са
Коментари Харесай

Смениха общинските лидери на ГЕРБ в Кресна и Разлог, Благоевград, Гърмен и Якоруда още чакат решение на ИК

Общинските водачи на Политическа партия ГЕРБ в Кресна и Разлог са заменени с решения на Изпълнителната комисия на партията. Тодор Гюрев е новото лице на ГЕРБ в Кресна и сменя Валентина Таскова. Д-р Емил Тончев пък заема мястото на доктор Мария Копанарова, ръководител на Общински съвет в община Разлог. Дамата си направи отказ и изиска да бъде освободена от лидерската позиция, която заема още от основаването на структурата в Разлог. Това оповестява " Струма ".

В останалите общини в Пиринско, без Благоевград, Гърмен и Якоруда, досегашните ръководители резервират позициите си: в Сандански остава Стоян Стоев, в Струмяни – Кирил Укев, в Симитли – Лиляна Айкова, в Гоце Делчев – Никола Джингаров, в Сатовча – Румен Арнаудов, в Белица – Иван Стойчев, и в Хаджидимово водач на структурата на ГЕРБ остава Наташа Стоянова.

ИК на Политическа партия ГЕРБ към момента няма решение за водачите в общините Благоевград, Гърмен и Якоруда, като произнасянето по кандидатурите на локалните структури се чака всеки миг.

Припомняме, че в регионалния център на Пиринско досегашният водач на ГЕРБ Росица Димитрова, ексшеф на ВиК, събра 123 номинации против 70 за някогашния шеф на Национален парк " Рила " Красимир Андонов. В Гърмен партията сега се управлява от Верхад Ислямов, а в Якоруда – от Ваня Гатдерова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР