Общински служители – активисти на ГЕРБ грубо нарушават Изборния кодекс

...
Общински служители – активисти на ГЕРБ грубо нарушават Изборния кодекс
Коментари Харесай

Борис Цветков: Общински служители грубо нарушават ИК в София

Общински чиновници – деятели на ГЕРБ жестоко нарушават Изборния кодекс в София. На общински обекти и уреди, ръководени от „ Пазари запад “ ЕАД, са разлепени пропагандни материали на Йорданка Фандъкова и ГЕРБ. За това алармира претендентът за общински консултант и за кмет на регион „ Искър “ от Българска социалистическа партия Борис Цветков. Сигналът, съпроводен от снимков материал, е подаден до Общинската изборна комисия. Нарушението е осъществено наоколо до метростанция „ Стадион „ Васил Левски “.

Тази корист със служебно състояние на деятелите на ГЕРБ, които са назначени в общинското сдружение, е в прорез с признатите правила, че в общински и държавни предприятия и институции е неразрешено да се прави предизборна пропаганда. Ето за какво материалите би трябвало да бъдат отстранени неотложно.

„ Г-жа Фандъкова би трябвало да постави ред в акцията си и да не насърчава нарушаването на изборните правила. Надпреварата би трябвало да е почтена и честна. Не бива със силата на властта да се оказва напън и да се вършат опити за внушения по отношение на гласоподавателите “, безапелационен е Борис Цветков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР