Общински съветници от Смолнинския район на Санкт Петербург са поискали

...
Общински съветници от Смолнинския район на Санкт Петербург са поискали
Коментари Харесай

Владимир Путин да бъде обвинен в държавна измяна, искат от Санкт Петербург


Общински съветници от Смолнинския регион на Санкт Петербург са поискали депутатите от Държавната дума да издигнат обвинявания в държавна измяна против съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. Това заяви Дмитрий Палюга, който е част от групата съветници, написа " 24 часа ".

" Решението беше подкрепено от болшинството от присъстващите ", сподели Палюга след съвещание на съвета.

Той разгласява и текста на апела до Държавната дума. В него се споделя, че във войната умират " млади трудоспособни " съветски жители, съветската стопанска система страда, НАТО се уголемява на изток, а Украйна получава нови оръжия.

" Смятаме, че решението на президента Путин да стартира специфична военна интервенция е в ущърб на сигурността на Русия и нейните жители. Във връзка с това Ви молим, като член на Държавната дума, да предложите обвиняване в държавна измяна против съветския президент, с цел да го отстраните от служба ", се споделя в изказването. Палюга не прецизира до какъв брой депутати възнамерява да го изпрати, заяви съветската опозиционна медия meduza.

В началото на март същите общинари от Санкт Петербург изпратиха апел до Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През " да спре кръвопролитията, неотложно да изтегли съветските войски от територията на Украйна и да се отдръпна ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР