Общински съветници от БСП за България в Радомир ще заемат

...
Общински съветници от БСП за България в Радомир ще заемат
Коментари Харесай

Общинските съветници от БСП в Радомир ще заемат едно място на ротационен принцип

" Общински съветници от " Българска социалистическа партия за България " в Радомир ще заемат едно място в общинския съвет на ротационен принцип ". Това оповестиха от Общински съвет на Българска социалистическа партия - Радомир. Според разпределението на квотите в Общинския съвет в Радомир обединението има три места в локалния парламент. Две от тях се заемат от ръководителя на партията Георги Георгиев и определения с преференции Красимир Борисов. Като лидер на листата за общински съветници претендентът за кмет Евдокия Асенова, която е на балотаж, дава своето място на идващите в листата.

„ Моята цел е да бъда кмет, с цел да трансформира образа на града и общината ни, да дам нов подтик на развиването на Радомир, да върна духа на града и хората в родното им място. Бях лидер на листата за общински съветници, с цел да стимулирам хората към мен и да поема отговорността. Всеки един от претендентите за общински съветници от листата на коалиция " Българска социалистическа партия за България " е заслужен да бъде член на общинския съвет и да съставлява хората, които ни гласоподаваха доверие на първия тур на изборите”, съобщи Евдокия Асенова. Тя добави, че мястото ѝ ще се заема на ротационен принцип от идващите по ред. Така поредно в четирите години от идния мандат в общинския съвет ще влязат Елена Първанова, Вергиния Иванова, Андрей Сотиров и Станислав Станков. Всички те ще работят от самото начало екипно дружно с останалите двама съветници за реализирането на своите хрумвания и планове.

„ По този метод всички хора, които ни гласоподаваха доверие на първия тур на изборите, ще имат своите почтени представители в общинския съвет. Всеки от членовете на моя екип ще способства със своя опит, познания и умения за реализирането на нашите хрумвания и за отстояването на нашите позиции. За нас присъединяване в ръководството е идея - да бъдем покрай хората и да работим в техен интерес, да променяме сегашното с визия за бъдещето на основата на традицията, да подредим града, квартала, селото, по този начин както се грижим за дома си”, добави Асенова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР