Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център-Разград обявяват фотоконкурс

...
Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център-Разград обявяват фотоконкурс
Коментари Харесай

Започва фотоконкурс „Моят свят без наркотици”

Общински съвет по наркотични субстанции и Превантивно-информационен център-Разград афишират фотоконкурс на тематика „ Моят свят без опиати ”.

Инициативата се организира във връзка 26 юни – Международния ден за битка със злоупотребата и незаконния трафик на наркотични субстанции, който се отбелязва от 1988 година по решение на Общото заседание на Организация на обединените нации.

Целта на фотоконкурса е да се даде опция на младежите посредством фотоси да покажат своята неповторима позиция към света без опиати. Фотосите би трябвало да показват позитивното отношение към живота, неговата хубост, пълноценност и значителност.

В състезанието могат да вземат участие възпитаници от 1 до 12 клас от учебните заведения и извънучилищните звена от цялата Разградска област, разграничени в три възрастови групи – от 1 до 4 клас, от 5 до 8 клас и от 9 до 12 клас. Всеки може да изпрати до 3 фотоси, които са дават отговор на условията в регламента на състезанието.

Творбите се изпращат на електронната поща на ОбСНВ/ПИЦ Разград – и/или на място на адрес: гр.Разград, ЦПЛР – Ученическо общежитие – ул. „ Вапцаров “ №10, стая 112.

Крайният период за изпращане на фотосите е 10 юни 2022 година

Пълният правилник е оповестен на интернет страницата на Превантивно-информационния център –.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР