Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно информационен център към

...
Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно информационен център към
Коментари Харесай

Доброволци към Общински съвет по наркотични вещества в Разград посетиха Център „Емилиян”

Общински съвет по наркотични субстанции и Превантивно информативен център към Община Разград посветиха месец декември на доброволчеството и в този интервал идеите им се организират под надпис „ Доброволчеството носи благополучие “.

Като част от тези начинания екипът на ОбСНВ и ПИЦ дружно с доброволците към Съвета приготвиха и подариха коледни торбички с лакомства на децата, които посещават Център за обществена рехабилитация и интеграция „ Емилиян “ с шеф Тереза Райкова.

При визитата си в Центъра доброволците  се включиха в следобедното занятие по изработването на коледни сладки. И до момента в който те се печаха, децата играха  разнообразни занимателни игри, а по-късно дружно посрещнаха Дядо Коледа, който зарадва малчуганите от центъра с дарове. Накрая всички дружно се събраха към масата да се почерпят и да хапнат от сладките  коледни курабийки с мирис на канела.

Доброволците бяха придружавани от Станислава Петрова – ръководител на ОбСНВ и Миневер Мехмед – основен специалист към ПИЦ, които благодарят на целия екип на център „ Емилиян “ за топлото посрещане, като си дадоха обещание да имат още взаимни действия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР