Общински и областна конференции се подготвят в структурите на СДС

...
Общински и областна конференции се подготвят в структурите на СДС
Коментари Харесай

СДС-Варна, свиква областнa и общинска конференция

Общински и регионална конференции се приготвят в структурите на Съюз на демократичните сили във Варненска област. Датите бяха одобрени от Областния съвет на синята партия.

За общините във Варненска област – на 12 октомври, а на 15 октомври ще е общинската конференция на СДС-Варна, тогава ще заседава и разширеният състав на Областния съвет.

На днешното си съвещание Областният съвет удостовери за членове на Народно събрание (Национален Съвет) на Съюз на демократичните сили Желез Железов, Антон Чанев, Юрий Колев, Радка Дукова и доктор Янко Станев.

Валентин Станев беше номиниран за районен представител за Североизточна България в НИС (Национален Изпълнителен Съвет). Провеждането на теоретична конференция, за която сините край морето упорстват от предишния политически сезон, да е под надпис „ Пътят и идеята на Съюз на демократичните сили през днешния ден и на следващия ден ” и да се организира до 31.12.2018 година, реши да предложи на Народно събрание Областният съвет на СДС-Варна.

Синият актив гласоподава и мнение, че запазването на единството на партията като структури и идеология, както и демократични правила на почитание към локалните структури и членове на Съюз на демократичните сили са единствената гаранция за историческото предпазване и развиване на Съюз на демократичните сили. Всички дейности, разнообразни от тези правила, ще бъдат саморазрушителни.
Източник:sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР