Общински футболен клуб Спартак (Плевен) вече има ново ръководство. Това

...
Общински футболен клуб Спартак (Плевен) вече има ново ръководство. Това
Коментари Харесай

Спартак с ново ръководство, Иван Динов вече не е част от клуба

Общински футболен клуб Спартак (Плевен) към този момент има ново управление. Това стана факт на приключилото по-рано през днешния ден Общо заседание на клуба. Местата си в Управителния съвет резервират досегашните му членове: зам.- кметът на Плевен Иван Кюлджийски, финансистът на Общината Евгени Генов и Пепо Петков, ръководител на ПК по финанси в локалния парламент.

Новите членове са Дарин Ангелов, някогашен ръководител на Общинския съвет, и Емил Мишев, президент на една от сметопочистващите компании. Двамата заемат местата на освободените от УС Даринка Кръстева и Христофор Дочев.

Нищо общо с клуба към този момент няма и досегашният спонсор Иван Динов. На събранието стана ясно, че задълженията на Спартак все още са към 40 хиляди лв.. Към момента е обезпечен половината бюджет на спартаклии за новия сезон. До началото на шампионата на Северозападната Трета лига ще бъдат обезпечени и останалите пари.

Целта пред мъжкия тим през новия сезон е първо място и нанагорнище във Втора лига. От управлението са безапелационни, че следващата година на връх 100-годишния празник Спартак /Плевен/ би трябвало да е в професионалния футбол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР