Общинската структура на ПП ГЕРБ – Плевен направи своите номинации

...
Общинската структура на ПП ГЕРБ – Плевен направи своите номинации
Коментари Харесай

Плевенската общинска структура на ГЕРБ направи номинациите си за евродепутати

Общинската конструкция на Политическа партия ГЕРБ – Плевен направи своите номинации на представители на България в новия състав на Европейския парламент. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

На събранието участваха народните представители Владислав Николов и Ралица Добрева, както и регионалният шеф Мирослав Петров, ръководителят на Общинския съвет Мартин Митев и неговият заместител Петя Василева, общински съветници от ГЕРБ – Плевен, членове на партията от структурите по места.

„ Резултатът на 26 май ще даде явен и безапелационен знак за пътя на сраната в бъдеще – дали България ще се стреми към мощно наличие в евроатлантическото семейство или не. Тези избори ще са тест за демокрацията и опция да се противостои на евроскептицизма. Европа влиза в предизборна акция в доста по-различна и несъмнено по-сложна обстановка по отношение на 2014 година. Но нашата задача е да покажем, че ГЕРБ може да направи по този начин, че Европа да се усеща доста повече в България и България да бъде доста по-значима в Европа.”, сподели регионалният координатор и депутат Владислав Николов.

В изявлението си той подчертава върху сполучливото европредседателство на България. Николов уточни, че главната задача в тази предизборна акция пред ГЕРБ е да се противостои на подправените вести и опитите за операция.

„ Българска социалистическа партия не е била и в никакъв случай не може да бъде опция на ГЕРБ. И последното им ръководство „ под обсадата на народа” го потвърди по безапелационен метод. Нима неспособността им да работят за България в националното ръководство би била по-различна в Европейския парламент?! Не мисля”, безапелационен бе Владислав Николов.

Той прикани партийните структури на регионално и общинско равнище да работят старателно, да се срещат с хората лице в лице, тъй като единствено по този начин достоверната информация ще стига до тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР