Общинската болница в Трявна започва ремонт на площ от над

...
Общинската болница в Трявна започва ремонт на площ от над
Коментари Харесай

Ремонтират с дарения болницата в Трявна

Общинската болница в Трявна стартира ремонт на повърхност от над 3500 кв.м. Ще бъдат актуализирани два етажа от постройката на МБАЛ „ Д-р Теодоси Витанов”, където са ситуирани част от детското поделение, неврологичното поделение, зоната за физиотерапия и вътрешното поделение. Инициативата стартира с подаяние на „ Оргахим “ – Русе, които осигуриха специфична багра „ Леко със сребърни йони “, отблъскваща образуването на плесен и плесени в пространствата. Преди това повърхностите ще бъдат обработени със спрей, който отстранява нездравословните плесени, водещи до усложнения в дишането на дребните пациентите.

„ Искам да благодаря за този доблестен жест от страна на „ Оргахим “. Има огромна потребност от ободряване на болничните стаи в името на пациентите, които се лекуват тук. Наши чиновници ще оказват помощ за боядисването, с цел да помогнем на болничното заведение и пациентите в действителност да се усещат по най-хубавия метод “, сподели кметът на Трявна Дончо Захариев.

Общата доброволна самодейност сред „ Оргахим “ и кметството на Трявна ще даде положителен резултат в интерес на болните, съобщи Таня Николова от „ Оргахим “.

„ Това е хубаво и за болничното заведение, и за града, тъй като с изключение на климатичните дадености, на които разчитаме, ние ще предложим на пациентите и по-комфортни условия при престоя им в нашата болница “, сподели доктор Татяна Станчева, шеф на МБАЛ „ Д-р Теодоси Витанов”.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР