Общинската администрация в Чипровци обяви конкурс за главен архитект, научи

...
Общинската администрация в Чипровци обяви конкурс за главен архитект, научи
Коментари Харесай

Търси се главен архитект за почасова работа в монтанска община

Общинската администрация в Чипровци разгласи конкурс за основен проектант, научи организация BulNews. Мястото е за отдела „ Обща администрация “, като от общината разясняват, че длъжността ще бъде заета на ненапълно работно време.
Задачата на основния проектант е да реализира техническото управление при планиране на обекти. Той би трябвало да упражнява авторски контрол за строителствата от самото начало и да следи за вярното асимилиране на плановите мощности. В дилемите му е включено и да приготвя данните за дефинитивни контракти със заявители, както и аргументация за контрактуваната цена. Назначеният на позицията ще би трябвало и да взема решение всички въпроси, които пораждат в процеса на създаване и окомплектоване на документите, строителството и редица други неща.
Изискваната минимална степен на приключено обучение за длъжността е „ магистър “ с най-малък професионален опит от 3 години. Допълнителните умения и квалификации са компютърна просветеност, приключена компетентност по архитектура, както и добита цялостна практическа дееспособност или нужен стаж за придобиването й.
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление. Срокът за подаване на документи е до 4 октомври.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР