Общината в Перник е обявила обществена поръчка за закупуване на

...
Общината в Перник е обявила обществена поръчка за закупуване на
Коментари Харесай

Перник търси 15 екоавтобуса за градския транспорт

Общината в Перник е оповестила социална поръчка за закупуване на 15 рейса на природен газ за публичния превоз в града. Откритата процедура е до 12 септември 2018 година, стана ясно от АОП.

 30-годишните пернишки тролеи чакат своя нов притежател
30-годишните пернишки тролеи чакат своя нов притежател

Частен арбитър реализатор разгласи за обществена обмен 15 тролейбуса

Възложител е Градски превоз - Перник ЕООД. Поръчката е оповестена като: " Доставка на преносим състав - 15 броя нови рейсове на природен газ за потребностите на публичния превоз в град Перник ", в осъществяване на план " Интегриран градски превоз на град Перник ".

Поръчката е за доставка на 15 новопроизведени , в серийно произвеждане (неограничена серия), нископодови, единични градски рейсове, с две оси. Те би трябвало да дават отговор на условията на Директива 2001/85/EC от 20 ноември 2001 г и са имат документ за Европейска общност одобрение на вида на транспортно средство.

Изискването към рейсовете е да са с горивна уредба за сбит природен газ (CNG) . Външната им дължина да е 8 000 - 9 000 мм, а широчината - не повече от 2 500 мм. Те би трябвало да са високи не повече от 3450 мм (с климатичната система и газовите бутилки). Бусовете би трябвало да са с две порти от дясната страна и най-малко 20 седалки, от които най-малко две за мъчно преносими лица (приоритетни седалки).

Изискването е да има място за минимум 37 правостоящи пасажери .

Според заданието височината на пода в салона за пасажери би трябвало да е не повече от 340 мм, измерена при спрял рейс , без пасажери и без включена система за наклоняване на рейса. Максимална скорост да е 70 км/ч. Максимално преодоляван надолнище: не по-малко от 10%, гласи описанието на условията към поръчката.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР