Общината в Кюстендил публикува на сайта си . Така на

...
Общината в Кюстендил публикува на сайта си . Така на
Коментари Харесай

Въвежда се синя зона в Кюстендил

Общината в Кюстендил разгласява на уеб страницата си. Така на процедура се вкарва " синя зона ", за което има решение на Общинския съвет още от 2016 година, препотвърдено през 2022 година, само че по този начин и не беше въведена до момента. Паркирането ще коства по 1 лев за час.

Картата демонстрира в действително време броя и периода за прилагане на платените места за паркиране. Към момента към 20 от местата са предплатени, като интервалът е друг - за три, за шест и за девет месеца. За платените паркоместа са издадени пропуски.

Общината дава опция за прилагане на паркоместа против възнаграждение за служебни потребности от физически и юридически лица, като цената е закрепена в Наредбата за установяване и администриране на локалните такси и цени на услуги на територията на общината.

" Таксата и цената са както са одобрени решенията на Общински съвет. Номерът за паркиране - 1378 работи. Ще може да се заплати и с номер на СМС, ще може да се заплати и на чиновниците, които ще бъдат в региона. Има и двете варианти по този начин, както е на всички места ", сподели кметът Огнян Атанасов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР