Общината от днес има Акт 16 за зарядните станции на

...
Общината от днес има Акт 16 за зарядните станции на
Коментари Харесай

Кметът със супер новина за електрическите автобуси във Варна!

Общината от през днешния ден има Акт 16 за зарядните станции на електрическите рейсове. Това написа във Facebook кметът на Варна Благомир Коцев, видя Varna24.bg

" Рисковете бяха доста, само че с помощта на екипната работа и стройния проект за деяние резултатът е налице.

Случайно или не заложените периоди на европейската стратегия, по която Градски превоз ЕАД е кандидатствал и усвоил 80 милиона лв. изтичаха до дни след встъпването ми в служба. Така общината за малко да загуби и да би трябвало да връща 80 милиона лв. еврпейски пари. В последния миг успяхме да задвижим процесите с цел да може да подготвим 60 броя зарядни станции, които от през днешния ден към този момент са в употреба.

Доставените и неползвани от една година електробуси към този момент могат да бъдат зареждани. До през вчерашния ден не можеха и се прилагаха краткотрайни и неустойчиви решения. Изградено е цялото съоръжение, а аз самият към този момент изпробвах рейсовете с новите зарядни станции. Приключването в точния момент на плана беше огромно предизвикателство в първите дни на мандата ми, само че можем да се поздравим със забележителен триумф ", написа още Коцев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР