Община Враца започна записване на участници за петото юбилейно издание

...
Община Враца започна записване на участници за петото юбилейно издание
Коментари Харесай

Стартира записването за петото юбилейно издание на Национален фолклорен събор „Леденика“

Община Враца стартира записване на участници за петото юбилейно издание на Национален фолклорен събор „ Леденика “.
Тази година огромното туристическо събитие ще се организира на 27 и 28 юни в местността край пещера „ Леденика “ във Врачанския Балкан.
Желаещите да се включат в юбилейното издание би трябвало да попълнят поръчки, които са оповестени на формалния уебсайт на Община Враца, категория „ Култура “, бранш Национален фолклорен събор „ Леденика “, на формалния уебсайт на събора: https://ledenikafest.bg/, както и във Facebook страницата: http:// https://www.facebook.com/ledenikafest/.
Заявите се подават на е-поща: [email protected] Срокът за присъединяване в събора на фолклорни групи и реализатори е до 31.03.2020 година, а на приема на заявките за осъществяване на комерсиална активност до 30.04.2020 година
След запълване на фестивалната стратегия, уредниците си резервират правото да отхвърлят поръчки за присъединяване.
Целта на Национален фолклорен събор „ Леденика “ е да разпространява българските обичаи и традиции, представяйки благосъстоянието на фолклорното ни изкуство.
Съгласно статута на събора, в него могат да вземат присъединяване танцови и певчески групи за достоверен, стилизиран и обработен фолклор, както и самостоятелни реализатори без възрастови ограничавания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР