Община Враца разширява екипа си, научи агенция BulNews. Oбявени са

...
Община Враца разширява екипа си, научи агенция BulNews. Oбявени са
Коментари Харесай

Глад за кадри! Община Враца си търси четирима експерти

Община Враца уголемява екипа си, научи организация BulNews. Oбявени са състезания за четирима специалисти в администрацията. Свободните позиции са за отделите по стратегии и планове, човешки запаси и дирекция „ Общинска благосъстоятелност “.
В отдел „ Програми и планове “ се търси основен специалист, който да взе участие в създаването на експертни разбори и оценки. Бъдещият чиновник би трябвало да изготвя мнения и да взе участие в създаването на планове на нормативни актове, както и да създава методологии, методики и механизми. Експертът също по този начин приготвя планови оферти по интернационалните, национални, оперативни и европейски стратегии.
Главен специалист се търси и в отдел „ Човешки запаси “ на общината. Той би трябвало да подкрепя реализирането и организирането на активността по ръководството на човешките запаси и кадровото обслужване на администрацията. Избраният претендент би трябвало да взе участие в създаването на вътрешни правила и процедури, касаещи ръководството на човешките запаси.
Двама чиновници се търсят да запълнят щата в дирекция „ Общинска благосъстоятелност “. Позициите са за старши специалисти. Единият от тях би трябвало да провежда и реализира дейностите по осъществяване политиката на община Враца в региона на земеделието и работата със земеделските производители. Бъдещият служител ще провежда и реализира активността по пускане и осъществяване на процедури по отдаване чартърен на аграрни земи. Той ще актуализира и води регистъра с парцелите общинска благосъстоятелност – аграрни земи.
Другият специалист пък ще прави изследвания, разбори и ще дефинира трендове по отношение на рационалното стопанисване на общинската благосъстоятелност. Той би трябвало да управлява подготовката и осъществяването на договорите за ръководство и стопанисване на общинско имущество, както и да провежда провеждането на търговете за отдаване на общинска благосъстоятелност чартърен. Старши специалистът също по този начин дава отговор за своевременното погашение на наемите за употребеното общинско имущество и парцели.
Мераклиите да стартират работа в общината би трябвало да имат висше обучение в степен бакалавър, както и професионален опит 1 или 2 години, според от мечтаната позиция. Пълната длъжностната характерност за всички постове е разполагаем на претендентите в постройката на община Враца.
Минималният размер на главната заплата за основните специалисти е 720 лв., а за старши специалистите – 710. Възнаграждението се дефинира, като се регистрира равнището на длъжността, квалификацията и самостоятелния професионален опит на претендента.
Подборът при всички състезания се реализира на два стадия – тест и изявление. Желаещите да се пробват могат да подават документите си до 9 май.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР