Община Враца откри процедура за възлагане на обществена поръчка за

...
Община Враца откри процедура за възлагане на обществена поръчка за
Коментари Харесай

Община Враца дава над 370 бона за охрана

Община Враца откри процедура за възлагане на социална поръчка за наемане на компания за въоръжена и невъоръжена защита, научи организация BulNews.
Местната администрация търси кой да реализира денонощна физическа защита, която да обезпечава пропускателен режим, видеонаблюдение и сигнално-охранителна активност на обекти, благосъстоятелност на общината. Обществената поръчка е разграничена на три обособени позиции, като в първата се търси защита на административната постройка на общината, на Старата къща, на центъра за социална поддръжка, складовата база в ученическия комплекс, звеното по краткотрайна претовареност, парк „ Дъбника “ и още десетина обекти.
Втората позиция е за защита на здания, стопанисвани от общинските предприятия, детски градини, детски ясли, центъра за юношески действия и други. Сред обектите в тази позиция са развлекателния парк „ Леденика “ и стадион „ Христо Ботев “
Третата категория е за защита на общностния център за деца и фамилии по план „ Стимул “ и регионалния информативен център.
За присъединяване в поръчката са поканени три компании в тази област на активност – „ Апелативен съд ОРЕЛ – 2006 “ ЕООД; „ ПИ Европейски Съюз ЕС “ ООД и „ СИТИ “ ЕООД.
От общината прецизират, че публичната поръчка включва осъществяване на физическа денонощна въоръжена и невъоръжена защита, обезпечаване на пропускателен режим, видеонаблюдение и сигналноохранителна активност при естествена и усложнена конюнктура.
Срокът за осъществяване на контракта е 12 месеца, считано от датата на сключване на контракта, а цената на публичната поръчка е 314 998 лв. без Данък добавена стойност или 377 997.60 лв. с Данък добавена стойност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР