Община Враца обяви процедура за избор на изпълнител за доизграждане

...
Община Враца обяви процедура за избор на изпълнител за доизграждане
Коментари Харесай

Обявиха нова поръчка за спортната зала на СУ Христо Ботев във Враца

Община Враца разгласи процедура за избор на реализатор за доизграждане на спортна зала в СУ „ Христо Ботев “ за най-много 6 месеца. Прогнозната стойност на поръчката е в размер на 1 921 881.50 лв. без включен Данък добавена стойност, като средствата се обезпечават от ОП„ Региони в напредък “ 2014-2020 година, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейски фонд за районно развиване - 1 292 808 лв., а спомагателното финансиране на плана е със заем от Фонд ФЛАГ ЕАД – 629 073 лв..
От локалната администрация разясняват, е предложенията на участниците би трябвало да не надвишават прогнозната стойност на публичната поръчка. В препоръчана от участниците цена се включват всички разноски, свързани с качественото осъществяване на поръчката в описания тип и обсег в техническата спецификация
Срокът за осъществяване на строително-монтажните работи следва да бъде не по-кратък от 150 календарни дни и не по-дълъг от 180 календарни дни. Класирането на офертите ще се прави на база стопански най-изгодна оферта, въз основа на аршин „ оптимално съответствие качество/цена”.
Спортната зала в двора на СУ „ Христо Ботев “ е част от огромен план, финансиран по Оперативна програма “Регионално развитие” с към 23 000 000 лв.. Той включва реконструкцията на постройката на общинската администрация и градската концертна зала, и ремонта на централната пешеходна зона. Обектът е в най-ранна фаза, като преди няколко месеца договорът с изпълнителя беше преустановен, а по-късно обектът – замразен, поради смяна на водопроводната мрежа на града /която минава под бъдещата спортна зала/.
Според осведомителна табела, зданието в двора на школото би трябвало да е готово до 4 април, само че е явно, че ще има отсрочване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР