Община Враца обяви обществена поръчка за реконструкция на общинския изолатор

...
Община Враца обяви обществена поръчка за реконструкция на общинския изолатор
Коментари Харесай

Крайно време! Община Враца търси кой да направи кучешкия приют край града

Община Враца разгласи социална поръчка за реорганизация на общинския изолатор за бездомни кучета в местността „ Джуджански поток “ край града, научи организация BulNews.
Прогнозната стойност на строителните работи е 194 918 лв. без Данък добавена стойност или 238 701.60 лв. с Данък добавена стойност. Финансирането на публичната поръчка ще е от бюджетните средства на общината, а заложеният период за осъществяване е до 120 дни.
Предвижда се застроената повърхност на постройката да е 510 м². Тя ще бъде изпълнена с железна структура с височина до 3.27 метра. Ограждащите стени ще са от монопанели с дебелина 8 см, инсталирани върху металната структура. Покривът също ще бъде от монопанели. Вътрешните ограждащи стени в зоната за ветеринарно-медицинска активност, административно-битовата част и други ще сa от гипсокартон и минерална вата върху структура. Предвидено е дограмата да е алуминиева с пресечен термомост и стъклопакет.
По план се планува изолаторът да е разграничен на няколко зони. Едната от тях ще е за настаняване на здрави животни и ще съставлява огромно помещение с обособени 55 единични кафези. Ще има зона за разходка и игра – терен, ограден с плътна ограда с височина от 2.20 метра и с повърхност 423 м². Третата зона ще се състои от пространства за ветеринарно-медицинска активност, за медикаменти и дезинфекция, съблекални и филтър за личния състав, хигиеничен възел, както и три броя кафези за засегнати животни и хладилна камера за мъртви животни.
Оферти на искащите да построят изолатора се одобряват до 14 май, като критерият за възлагане на публичната поръчка ще е оптимално съответствие сред цена и качество.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР