Община Враца обяви обществена поръчка за подмяната на водопровода в

...
Община Враца обяви обществена поръчка за подмяната на водопровода в
Коментари Харесай

Община Враца дава близо 2 млн. лева за подмяна на водопровод в село Девене

Община Враца разгласи социална поръчка за подмяната на водопровода в село Девене, научи организация BulNews. Поръчката е за инженеринг – планиране, практикуване на авторски контрол и осъществяване на съществуващата водопроводна мрежа на улиците „ Ангел Георгиев “, „ Георги Кирков “, „ Христо Ботев “, „ Шипка “, „ Хаджи Димитър “, „ Чапаев “, „ Искър “ и „ Димитър Благоев “ в селото.
Процедурата за избор на реализатори ще бъде извършена посредством обществено съревнование защото това в най-голяма степен подсигурява публичността на възлагане и разходването на финансовите средства.
Прогнозната стойност на публичната поръчка е в размер на 1 653 944 лв. без включен Данък добавена стойност или 1 984 732.8 лв. с Данък добавена стойност.
За разработване на капиталовия план са избрани до 55 200 лв., за практикуване на авторски контрол са планувани до 12 500 лв., а за осъществяване на строителни и монтажни работи – до 1 586 244 лв. без Данък добавена стойност.
Важно изискване е предложенията на участниците да не надвишават прогнозната стойност на публичната поръчка, както и по-отделните действия. Участник, чиято обща цена или тази по обособените действия, надвишава прогнозната стойност на поръчката ще бъде отхвърлен.
Срокът за осъществяване на строително-монтажните работи следва да бъде не по-дълъг от 240 календарни дни, а срокът за осъществяване на проектирането не би трябвало да надвишава 60 календарни дни.
Класирането на офертите ще се извърши на база стопански най-изгодна оферта, въз основа на аршин „ оптимално съответствие качество/цена”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР