Община Враца обяви обществена поръчка за доставка на оборудване при

...
Община Враца обяви обществена поръчка за доставка на оборудване при
Коментари Харесай

Община Враца дава близо 3.5 млн. лева за оборудване при кризи и бедствия

Община Враца разгласи социална поръчка за доставка на съоръжение при рецесии и бедствия, научи организация BulNews. Стойността й е в размер на 2 855 507.34 лв. без Данък добавена стойност или 3 426 608.83 лв. с Данък добавена стойност. Процедурата е в осъществяване на план с Румъния и цели основаването на трансгранична точка за възстановяване на потенциала на администрацията за превъзмогване на спешни обстановки и бедствия във Враца.
Обществената поръчка е разграничена на три позиции, като първата е за доставка на профилирана високопроходима автомобилна техника, включваща репатриращ автомобил за аварирали тежкотоварни камиони, високо пристъпен пикап 4х4, избавителен механически автомобил – модул за избавителни интервенции и снегопочистващ автомобил с разпръскващ модул. Втората позиция е за доставка на лодка RIB с транспортен колесар, а третата - на профилирани коли и здравно съоръжение за мониторинг на витални индикатори. В последната позиция, претендентите ще би трябвало да доставят 10 транспортни респиратори за командна и асистирана вентилация с кислородни бутилки за санитарни коли, многофункционален уред за ЕКГ, 10 дефибрилации и мониторинг на незабавен пациент с опция за транспорт на всички витални параметри в действително време, кола за спешна помощ с кувьоз за превозване на новородени и профилиран автомобил за превозване на кръвни артикули и човешки органи за трансплантация.
Финансирането на процедурата се реализира посредством даване на безплатна финансова помощ по плана „ Координирани и ефикасни реакции на управляващите при незабавни обстановки в района Враца-Долж “. От локалната администрация разясняват, че в цената би трябвало да са включени всички разноски, свързани с качественото осъществяване на поръчката в описания тип и обсег в техническата спецификация.
Срокът за приемане на предложения или заявки за присъединяване е до 20 март.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР