Община Враца обяви обществена поръчка за доставка и монтаж на

...
Община Враца обяви обществена поръчка за доставка и монтаж на
Коментари Харесай

Община Враца купува кухненско оборудване за над 51 000 лева

Община Враца разгласи социална поръчка за доставка и монтаж на кухненско съоръжение за над 51 000 лв., научи организация BulNews. Обзавеждането е за „ кухни майки “ с кетъринг на общинското дружество „ Социални действия “.
Закупуването на оборудването ще бъде направено със средства от бюджета на общината, като по публичната поръчка не се плануват обособени позиции. Прогнозната стойност на публичната поръчка е в размер на 42 666,67 лв. без Данък добавена стойност или 51 200 лв. с Данък добавена стойност. Срокът за осъществяване е до 20 календарни дни, считано от датата на подписването на контракта за социална поръчка. Класирането на офертите ще се прави по аршин „ най-ниска цена”.
От общината ще поръчат печка с 6 квадратни обединени плочи, два професионални парни електрически казана, три професионални парни ковектомата за 10 тави, 30 професионални тави за конвектомати с съдържимост 9 литра, 15 професионални тави за конвектомати с съдържимост 14 литра, два професионални пасатора и една стойка за конвектомат с водачи за тави.
От локалната администрация показват, че гаранционният период на доставените продукти не би трябвало да е по-малко от 24 месеца от датата на сключване на приемо-предавателния протокол за доставка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР