Община Враца обяви конкурс за подбор на хигиенист по проект

...
Община Враца обяви конкурс за подбор на хигиенист по проект
Коментари Харесай

​Община Враца търси чистач, но само за 6 месеца

Община Враца разгласи конкурс за асортимент на хигиенист по план „ СТИМУЛ за ранно детско развитие”, научи BulNews.bg.
Работното място е оповестено за общностния център за деца и фамилии на бул. „ 2-ри юни “ №60. От локалната администрация допълват, че позицията е на трудов контракт, на 4 часа.
Кандидатите би трябвало да имат приключено приблизително обучение, да не са осъждани за съзнателно закононарушение от общ темперамент и да не са в спор на ползи. За преимущество ще се смятат мераклиите, които имат опит в тази област на активност.
В дилемите на хигиениста влиза разчистване и стерилизация на санитарни възли, подове, коридори и складови пространства. Ще би трябвало да следи и за положението на пространствата след овакантяване на работещите в тях и ежемесечно да прави поръчки до домакина за закупуване на препарати и санитарно-хигиенни материали.
Подборът за длъжността ще се извърши на два стадия като първият стадий ще е по документи. На 22 май ще стане ясно кои са позволените и недопуснатите претенденти, а на идващият ден ще се организира събеседване с мераклиите да поддържат чистотата в центъра. Спечелилият претендент ще бъде разгласен на 25 май.
Документи за присъединяване в състезанието всеки искащ може да подава до 18 май.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР