Община Враца обяви конкурс за длъжността „Старши експерт международни проекти

...
Община Враца обяви конкурс за длъжността „Старши експерт международни проекти
Коментари Харесай

Община Враца търси старши експерт по международни проекти и инвестиции

Община Враца разгласи конкурс за длъжността „ Старши специалист интернационалните планове и вложения “, научи организация BulNews. Позицията е в дирекцията по маркетинг, стратегии и планове към администрацията.
Задачата на специалиста е да провежда и реализира действия по осъществяване политиката на общината в региона на привличане на вложения посредством създаване на планове по интернационалните, национални оперативни и европейски стратегии.
Кандидатите би трябвало да имат висше обучение с образователно-квалификационна степен „ бакалавър”, област на висшето обучение – обществени, икономически и/или правни науки. Сред условията е и най-малко една година професионален опит.
Размерът на главната заплата за длъжността е от 600 до 1 150 лв..
Първият стадий от подбора ще се организира с инспекция на сходството на показаните документи с авансово оповестените условия. С позволените претенденти ще се организира изявление в направленията: знания върху нормативната база, касаеща длъжността, и аналитична и отзивчива подготвеност и работа в екип. Минималният резултат, при който претендентът се смята за сполучливо издържал изявлението, е 4.
Срокът за подаване на документите е до 23 май в центъра за административно обслужване в локалната администрация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР