Община Враца обяви конкурс две свободни работни позиции „Трудов посредник“.

...
Община Враца обяви конкурс две свободни работни позиции „Трудов посредник“.
Коментари Харесай

Община Враца обяви конкурс за две позиции, вижте какви са те

Община Враца разгласи конкурс две свободни работни позиции „ Трудов медиатор “. Те са на цялостен работен ден и ще продължат 3 месеца, в границите на изпълняван от локалната администрация план.
Трудовият медиатор реализира контакт с лица - представители на ромската общественост и хора в неравностойно състояние, населяващи територии на община Враца, които са в риск от беднотия и обществено изключване, посредством работа на терен и осъществяване на срещи на територията на община Враца. Посредникът ще разпространява дейностите по плана измежду общността, ще изследва и интервюира откритите лица, и ще оказва подпомагане при попълване и подаване на нужните документи, при регистрацията на лицата в Дирекция „ Бюро по труда “ - Враца.
Кандидатите за позициите би трябвало да имат приблизително обучение, като професионален опит не е нужен. Те не би трябвало да са лишавани по правосъден ред от правото да заемат съответната служба и да нямат наложено дисциплинарно наказване „ Уволнение” по Кодекса на труда, в случай че уволнението не е анулирано като нелегално по съответния ред. Трябва да са в положително психическо и физическо здраве, да имат прочувствена резистентност, адаптивност и отлични отзивчиви и организационни умения. Трудовият медиатор е нужно да има психическа настройка за работа с представители на ромската общественост и/или хора в неравностойно състояние.
Желаещите да вземат участие в подбора би трябвало да показват следните документи за кандидатстване:
1. Заявление (по образец)
2. Автобиография, европейски вид CV
3. Копие от тапия за приключена степен на обучение (заверено от претендента с гриф „ Вярно с оригинала”)
4. Копия от документи за квалификации, курсове, образования и други документи, относими към длъжността, за която се кандидатства – в случай че е използвано (заверени от претендента с гриф „ Вярно с оригинала”)
5. Декларация по член 107а от Кодекса на труда (по образец);
6. Декларация, че претендентът не е осъждан за съзнателно закононарушение от общ темперамент за отнемане от независимост, не е лишен по подобаващ ред от правото за заема избраната служба, че няма наложено дисциплинарно наказване „ уволняване “, в случай че уволнението не е анулирано като нелегално по съответния ред
7. Декларация за единодушие за обработка и предпазване на персонални данни (по образец)
8. Документ, че претендентът не се води на диспансерен доклад за психологично заболяване (по образец).
Образците на документите са оповестени на формалния уебсайт на община Враца.
Подборът протича в два стадия – по документи и изявление, което има за цел да откри в каква степен всеки претендент има професионалните и деловите качества, нужни за осъществяването на длъжността. Чрез него се обясняват претекстовете за кандидатстване, аналитичната подготвеност, познанията върху нормативната база, касаеща длъжността, уменията за работа в екип и другарство и настройките за взимане на решения.
Документи се подават персонално от всеки претендент или посредством упълномощено лице в постройката на община Враца, ул. „ Стефанаки Савов” № 6, Център за административно обслужване, гише „ Общо деловодство”, в период до 17 часа на 28 март.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР