Община Видин ремонтира повредени съоръжения на детска площадка в парк

...
Община Видин ремонтира повредени съоръжения на детска площадка в парк
Коментари Харесай

Община Видин ремонтира счупени съоръжения на детска площадка в парк „Владикина бахча“

Община Видин ремонтира развалени уреди на детска площадка в парк „ Владикина бахча “. Повредата е отстранена след сигнали на жители. Това е втората площадка във Видин, на която се правят ремонтни действия през последните дни, с цел да не се стигне до произшествия с децата. Според общинска администрация значимо е повредите да се отстраняват незабавно и да се обезпечи сигурността на децата при игра.
Кметът Огнян Ценков насочи зов към жителите да пазят предопределените за публично прилагане обекти, да не се замърсяват парковете, местата за игра и отдих. „ В рамките на пролетното разчистване, което стартира на 1 април и ще продължи до 17 април, съм разпоредил да се извърши инспекция и на положението на детските площадки на територията на цялата община “.
Според кмета, в случай че има вандалски нарушавания върху имуществото на общината, те би трябвало да се отстранят. Огнян Ценков разяснява, че Община Видин желае да даде образец за подражателство и да предизвикваме публично неспокойствие у жителите на Видин към сходни прояви: „ Вярно е, че ще ангажираме доста средства и сили от наша страна, само че ще има образователен резултат – да съхраним това, което е за общо прилагане за нас и за нашите деца “, добави Ценков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР