Община Велико Търново и Фондация Happy Mums“ организират първото по

...
Община Велико Търново и Фондация Happy Mums“ организират първото по
Коментари Харесай

Фондация Happy Mums и Община Велико Търново организират първото по рода си изложение Family Days Expo

Община Велико Търново и Фондация „ Happy Mums “ провеждат първото по рода си комерсиално ревю за родители, деца и фамилии – Family Days Expo. То ще се организира на 17 и 18 ноември в Двореца на културата и спорта „Васил Левски “.

Събитието е отдадено на идния празник 21 ноември – Ден на християнското семейство, а задачата му е обучаване на младите родители посредством даване на потребна информация и шерване на фамилните полезности по един по-забавен, неофициален и развлекателен метод.

В ревюто ще вземат участие над 30 локални и национални марката на артикули и услуги за бебето, детето и фамилията. Всеки ще може да се възползва от огромни отстъпки при извършване на покупки, да се наслаждения на вкусни и здравословни изкушения и да се включи в томболи и надпревари с доста награди. Посетителите ще могат да беседват с акушерки, психолози, консултанти по кърмене и бебе-носене. Ще има съвещания по отношение на помощи за бременност, раждане, майчинство и деца/възрастни с увреждания, специалисти ще дават застрахователни, финансови и правни препоръки.

Специално място в самодейността Family Days Expo ще заемат обществената услуга „ Общностен център за деца и родители „ Царевград “ и Детска млечна кухня към Община Велико Търново. Организирана ще бъде дегустация на здравословни храни, подобаващи за деца до 3-годишна възраст.

През двата дни на Family Days Expo ще отворят порти работилници за деца от разнообразни възрасти и техните родители, а за всички ще има доста изненади.

По мотив Световния ден на недоносените бебета – 17 ноември, всеки клиент ще може да направи подаяние, а набраните средства ще бъдат употребявани за закупуване на инсталация и консумативи за неонатологично поделение към МОБАЛ „ Стефан Черкезов “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР