Община Вършец реализира проект, финансиран в рамките на националната програма

...
Община Вършец реализира проект, финансиран в рамките на националната програма
Коментари Харесай

Малчугани от Вършец се радват на нова детска площадка

Община Вършец осъществя план, финансиран в границите на националната стратегия „ За чиста околна среда – 2018 година “ – „ Обичам природата и аз вземам участие “ от Предприятието за ръководство на дейностите по запазване на околната среда.
Проектът е за възобновяване на междублоково пространство и създаване на детска площадка в УПИ І, кв. 72 по регулационния проект на град Вършец, ул. „ Елена Теодосиева “ и е на обща стойност 17393,43 лв..
Новопостроената детска площадка е с съвременен дизайн, оборудвана е с детски уреди, предлагащи разнообразни игрови съставни елементи, пейки, табели, както и ударопоглъщаща настилка. Всички уреди дават отговор на Европейските условия и правила за сигурност.
Изградената нова детска площадка ще задоволи потребностите на децата от град Вършец за игри навън. Децата имат нужда от пространство за игра, естетична и добра поддържана среда, което се реализира посредством построяването на детски площадки.
Чрез осъществяване на дейностите по плана бяха реализирани задачите на плана за възстановяване на градския пейзаж и качеството на живот на жителите и гостите на град Вършец посредством построяването на зони за отдих, забавление и спорт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР