Община Варна се представя за първи път на най-значимото туристическо

...
Община Варна се представя за първи път на най-значимото туристическо
Коментари Харесай

Община Варна се представя за първи път на туристическо изложение в Хелзинки

Община Варна се показва за първи път на най-значимото туристическо събитие за Северна Европа и Прибалтика – ревюто в Хелзинки, Финландия. Туристическият конгрес се организира в интервала от 18 до 21 януари и е с устременост към експерти и всеобща аудитория.

Мотото на изданието през тази година е „ Усетете атмосферата. Почувствайте вдъхновението. Запознайте се със света. “.

Участието в ревюто на представителите на Община Варна има за цел осведоми финландския екскурзиант за опциите за туризъм в морската столица, съществуването на естествени и културни забележителности и да провокира интерес към града. Пред заинтригуваните страни се показва Варна като известна дестинация за почивка на море, културен туризъм, екотуризъм, балнео-, спа и уелнес. По експертни данни, над 1/3 от финландците възнамеряват почивката си половин година преди пътуването.

Междувременно продължава присъединяване на представители на Община Варна и на ревюто в Щутгарт, Германия. Паралелно с главното ревю су се организират и още две тематични изложби: за голф и уелнес (Golf-& WellnessReisen) и круизни пътувания (Kreuzfahrt- & SchiffsReisen), които се организират в интервала от 18 до 21 януари. Посетителите биват запознавани с опциите за съчетание на голф отмора по Северното Черноморие с благоприятни условия за спа и уелнес и културни направления, които Община Варна предлага и отвън летния сезон.

Представителите на Община Варна организираха и работни срещи с туроператори от Alltоurs flufreizen GmBH и Schauinsland Reisen GmbH, сътрудници на общината в Програмата за маркетингови действия на туристически услуги в Черноморските общини на Министерството на туризма.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР