Община Варна предприема нова ценова политика за продажбата на билети

...
Община Варна предприема нова ценова политика за продажбата на билети
Коментари Харесай

Общината предприема нова ценова политика за продажбата на билети за Варненско лято

Община Варна подхваща нова ценова политика за продажбата на билети за концертите от програмата на Международния музикален фестивал " Варненско лято " 2019, насочена към всички обществени групи. Вече са в продажба билетите за деянията от главната стратегия, която стартира на 23 юни с блестящ концерт с посетител цигулковия виртуоз Бенямин Шмид от Виена и Варненската филхармония под палката на маестро Георги Димитров.

Концертите от фестивала ще се проведат на знакови за морския град подиуми – Зала 1 на Фестивалния и конгресен център, Аулата на Икономическия университет, Градската художествена изложба и Летния спектакъл.

Социалната политика на Община Варна за 2019 година планува общо 8 места в зала 1 на Фестивалния комплекс да бъдат отделени за мъчно преносими хора на инвалидни колички с компаньон. За тях и за придружителя им е обезпечен безвъзмезден вход. Това са места 1 и 3 на редовете 15, 16, 17 и 18 в Зала 1, налични през рампата на служебния вход от паркинга на комплекса. Оттам напредването към съответните места е гладко, още веднъж без стълби и води до входната врата на залата, намираща се на по-високото равнище наоколо до съответните редове и крайните места със свободни необятни площадки за разполагане на инвалидни колички.

Ученици, студенти и пенсионери ще могат да се възползват от цена 2 лева за място за билетите от ценова категория 5 лева Тези билети могат да се закупят единствено на Билетната каса във Фестивален и конгресен център след показване на документ, удостоверяващ правото да се употребява преференцията (например ученическа карта, заверена студентска брошура, решение за пенсиониране и др.).

За прозорливите ценители, които желаят да възнамеряват в точния момент своята културна лятна стратегия, фестивалът предлага Пакет " Варненско лято - моите 11 концерта “. Той включва 10 билета по 20 лева за 10 разнообразни концерта във VIP зоната на всяка една от залите и като бонус - още един билет за VIP място за още 1 концерт по желание. Този пакет ще бъде представително опакован в първокласен брандиран плик с програмата за фестивала и с изключение на удобно решение за целия сезон може да бъде и изтънчен подарък. Организаторите изясняват преимуществото на пакета по този начин - познавачът може да избере своите предпочетени 11 концерта едновременно и да закупи най-хубавите места за всяка от залите в точния момент. Стойността на пакета е 200 лева за общо 11 билета от 20 лева VIP пакетът ще се предлага единствено на Касата на Фестивалния комплекс.

Билети за всички концерти ще се продават на Касата на Фестивалния комплекс и онлайн на https://fccvarna.bg. Билетите с понижение и VIP пакетът ще се продават само на Касата на Фестивалния комплекс. За концертите в Летния спектакъл билети ще се продават и на Касата на Летния спектакъл.

Всички концерти от програмата на Международния музикален фестивал " Варненско лято " 2019 към този момент са оповестени на уеб страницата на фестивала. Пълната стратегия на фестивала можете да откриете тук: http://www.varnasummerfest.org

Билети за събитията от програмата на ММФ " Варненско лято “ 2019: за концертите - на касите на ФКЦ и онлайн на уеб страницата на ФКЦ, за " Опера в Летния спектакъл “ - на касите на Летен спектакъл, Опера Варна и онлайн. Продажба на билети в деня на събитията - на място преди събитието.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР