Община Варна организира тази вечер церемония по връчване на годишни

...
Община Варна организира тази вечер церемония по връчване на годишни
Коментари Харесай

Обявяват спортист №1 на Варна за годината

Община Варна провежда довечера гала по връчване на годишни награди " Спортист на Варна 2017 ". Тя ще се организира от 18:00 часа в зала Юнашки салон.

Годишната гала “Спортист на Варна ” е некомерсиална самодейност, която има за цел да подтиква варненските спортисти, тимове, треньори и ръководители за реализирани високи спортни триумфи през съответната година.

Класирането на номинираните спортисти и тимове в анкетата се прави по значителност на техните достижения през съответната година от спортните публицисти в град Варна.

Номинациите се правят в следните категории:

- Спортист на годината на град Варна /победител с 9 подгласници/- спортните публицисти подреждат номинираните състезатели от 1 до 10 съгласно постигнатите триумфи, като посоченият от тях състезател/ка с най-вече първи места, става №1 на годината за Варна.

- Отбор на годината /колективни спортове/- спортните публицисти подреждат номинираните тимове от 1 до 3 място, като тимът с най-вече първи места става тим на годината.

- Отбор на годината /индивидуални спортове/- спортните публицисти подреждат номинираните тимове от 1 до 3 място, като тимът с най-вече първи места стана тим на годината.

- Младо дарование – спортните публицисти дефинират спечелилия в категорията на база подадени номинации от спортните клубове. Отчита се достижението, възраст на състезателя/състезателката/, равнище на спортния конгрес.

- Спортист-ветеран – спортните публицисти дефинират спечелилия в категорията на база подадени номинации от Асоциацията на ветераните спортисти и деятели.

- Спортист с увреждания – критерият тук е първо равнището на спортния конгрес и реализиран триумф и степен на увреждане.

Дирекция спорт, Община Варна
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР