Община Варна обявява конкурс за Проект за концепция за графична

...
Община Варна обявява конкурс за Проект за концепция за графична
Коментари Харесай

Община Варна търси креативни хора, за нещо много полезно. Дава и парична награда

Община Варна афишира конкурс за Проект за идея за графична визия на туристическо лого и слоган на Варна.

Конкурсът е за основаване на визия, която да символизира туристическия капацитет на града и да се употребява в разнообразни информационни канали. Целта на състезанието е одобряване на бранд Варна и повишение на известността на града на туристическия пазар.

В състезанието могат да вземат участие всички пълнолетни български и задгранични физически и/или юридически лица, като се изключи лицата, взели участие в правенето на конкурсната стратегия.

Това са членовете на комисията за оценяване на проектите; лица, намиращи се в трудови или служебни връзки с възложителя или с член на комисията.

Кандидатите би трябвало да показват следните документи:

- Заявление за присъединяване в състезанието (по образец);

- Кратко показване на създателя или екипа, който е създал проекта;

- Собственоръчно попълнена и подписана декларация (по образец), удостоверяваща единодушие с изискванията на състезанието, авторството на идейния план и увещание, че планът или елементи от него не са употребявани преди този момент по други мотиви, както и че не са взели участие в правенето на конкурсната програма; не са свързани с членовете на комисията; не са лица, намиращи се в трудови или служебни връзки с възложителя или с член на комисията.

Всеки участник може да подаде едно предложение за авторски и автентичен план на лого и слоган в два разновидността – български и британски. Може да употребява желаната от него техника, която да съдържа стилизирана информация за Варна, да асоциира текстово, графично и цветово туристическите дадености на дестинацията. Проектът би трябвало да е съпроводен и от малко текстово изложение – концепция, обръщение в текстови формат и съществени механически характерности.

Оценяването и класирането на плановете се прави от особено назначена комисия в период до 15 календарни дни след крайния период за подаване на конкурсни оферти. В тридневен период от привършване работата на комисията, резултатите и плановете - финалисти ще бъдат обществено оповестени на уеб страницата на Община Варна www.varna.bg.

Авторът на спечелилия първо място план ще получи премия в размер на 5 000 лв.. Класираните на второ и трето място, надлежно 2 000 и 1 000 лева

Проектите, дружно с посочените документи, се показват в запечатан непрогледен плик, върху който се означават предметът на състезанието и името на участника в деловодството на Община Варна или по поща на адрес: 9000, гр. Варна, бул. Осми Приморски полк № 43, Дирекция " Туризъм “ за състезанието " Проект за идея за графична визия на туристическо лого и слоган на Варна “. Срокът е до 17:30 часа на 13.05.2024 година

Подробна информация за изискванията на състезанието и мостри на нужните за присъединяване документи може да откриете на формалната страница на Община Варна: https://varna.bg/bg/2396

Контакти за спомагателна информация: телефон 052/820 501; 052/820 276 или на имейл: [email protected]
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР