Община Варна, която бе обявена от еврокомисар Мария Габриел за

...
Община Варна, която бе обявена от еврокомисар Мария Габриел за
Коментари Харесай

Сега: Община Варна отбеляза дигитален антирекорд

Община Варна, която бе оповестена от еврокомисар Мария Габриел за цифрова столица на Европа по време на конференцията Startup Europe Summit 2018, сложи неповторим международен антирекорд. Апликацията на общината  Info iTransport , която започва преди седмица, счупи международния връх в Гугъл Play за най-нискорейтингов app, като бе оценена от потребителите с 1.3. Така община Варна мина в класацията предходния притежател на антинаградата - TMM Lab, която остана втора с рейтинг 1.4. Това заяви " Сега ".

Апликацията би трябвало да показва транспортната общинска скица в действително време. " Изключително неловко за прилагане, дава разписание в действително време и последващи. Няма цялото разписание на линията за деня ", написа Нина Христова. " Ужасна реализация. Сверете се най-малко с Moovit по какъв начин се прави ", отбелязва Цвета Влайкова. " Не харчете пари на вятъра от Европейските фондове за приложение, от което няма безусловно никаква изгода ", поучава Георги Александров.

" За нищо не става! Правено в час по трудово от слепи деца. Разработчиците да се гръмнат да не се мъчат. И една звезда му е доста ", " Приложението е непоносимо направено, очевидно от човек в припадък на безумство " - това означават други консуматори. 

Апликацията е финансирана през план „ Интегриран градски превоз на Варна “ и съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския фонд за районно развиване. Приложението е част от поръчка за изцяло дигитализиране на градския превоз във Варна, която е на стойност 6 190 650 лв. без Данък добавена стойност. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало д
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР