Община Царево току-що показа атрактивните визуализации на проекта за площад

...
Община Царево току-що показа атрактивните визуализации на проекта за площад
Коментари Харесай

Община Царево показа проекта за „Малката София“ в сърцето на Ахтопол

Община Царево преди малко сподели атрактивните визуализации на плана за площад в Ахтопол.  Припомняме, че тази заран бе направена първа копка на цялостното видоизменение на площадното пространство, написа " Флагман ".

Опозицията в Общински съвет Царево се прэотивопостави на плана, обвинявайки администрацията, че ще допусне изсичането на десетки дървета и унищожи зелени площи, с цел да постави гранит и павета.

Проектантите са планували да слагат жълти павета, тъй като тези, които сложиха преди години на крайбрежната алея, се одобриха доста добре. Очакванията са след построяването на новия площад през лятото на 2020 година, сантименталният курорт да придобие известност като „ Малката София “.



„ На жълтите павета…в Ахтопол “.  Това е рекламният слоугън, който евентуално ще разпространява южния курорт.

Проектантите дадоха обещание, че няма да унищожават растителността, а са планувани паркови детайли, вид „ лодки “  около дърветата, които ще служат за отдих , слагане на нови осветителни тела, планувани са голям брой зелени площи и опазване на съществуващата дървесна растителност в положително положение.

Проектът е на стойност малко над 1 млн.лева, а дейностите ще се правят от бургаската компания „ Булелектрикс “, която има значително изпълнени планове с обществени средства в Община Бургас.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Прави
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР