Община Тетевен предприе икономически мерки за подпомагане на местния бизнес.

...
Община Тетевен предприе икономически мерки за подпомагане на местния бизнес.
Коментари Харесай

Община Тетевен облекчи изцяло наемателите

Община Тетевен предприе стопански ограничения за подкрепяне на локалния бизнес. По предложение на кмета на Община Тетевен, общинският съвет одобри решение за освобождение от възнаграждение на месечен наем и такси на наемателите и ползвателите на недвижими парцели – общинска благосъстоятелност.

Всички наематели и ползватели на недвижими парцели – общинска благосъстоятелност, чиято активност е изцяло прекратена вследствие на наложени от държавен или локален орган забрани, по отношение на въведеното изключително състояние в Република България с Решение от 13.03.2020 година на Народното събрание, в това число и при условия, които ще бъдат посочени в бъдещи актове на държавни и локални органи, издадени за интервала на деяние на изключителното състояние, ще бъдат освободени от наем и такси за посочения интервал.

" В тази сложна обстановка би трябвало да облекчим наемателите и ползвателите. Много компании затвориха обектите си и нямат никакви доходи сега. Община Тетевен се стреми да оказва подпомагане на всички наранени в този ексклузивен миг “ – разяснява доктор Мадлена Бояджиева, която още веднъж подсети да се съблюдават всички противоепидемични ограничения, въведени от Националния действен щаб и държавното управление.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР