Община Тетевен предприе икономически мерки за подпомагане на местния бизнес.

...
Община Тетевен предприе икономически мерки за подпомагане на местния бизнес.
Коментари Харесай

Всички ползватели на общински имоти в Тетевен са освободени от наем

Община Тетевен предприе стопански ограничения за подкрепяне на локалния бизнес. По предложение на Кмета на Община Тетевен, ОбС-Тетевен одобри решение за освобождение от възнаграждение на месечен наем и такси на наемателите и ползвателите на недвижими парцели – общинска благосъстоятелност.
Всички наематели и ползватели на недвижими парцели – общинска благосъстоятелност, чиято активност е изцяло прекратена вследствие на наложени от държавен или локален орган забрани, по отношение на въведеното изключително състояние в Република България с Решение от 13.03.2020 година на Народното събрание, в това число и при условия, които ще бъдат посочени в бъдещи актове на държавни и локални органи, издадени за интервала на деяние на изключителното състояние, ще бъдат освободени от наем и такси за посочения интервал.
,,В тази сложна обстановка би трябвало да облекчим наемателите и ползвателите. Много компании затвориха обектите си и нямат никакви доходи сега. Община Тетевен се стреми да оказва подпомагане на всички наранени в този ексклузивен миг “ – разяснява доктор Мадлена Бояджиева, която още веднъж подсети да се съблюдават всички противоепидемични ограничения, въведени от Националния действен щаб и държавното управление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР